Наубайханалық жоғарғы сұрыпты бидай ұны, йодталған ас тұзы, тазартылған ауыз суы.
100 гр өнімнің тағам және нәрлік құндылығы:
ақуыз - 10,4 гр; майлар - 1,1 гр; көміртегілер - 71,5 гр.
Ылғалдылығы - 13% жоғары емес.
Нәрлік құндылығы - 344 ккал./1440 кДж.
Сақтау мерзімі 24 ай. Бөгде иіс жоқ, ауа қызуы 30°С ылғалдылығы
70% аспайтын жайда сақталуы тиіс.
Өнімнің басымдылығы :
Жабысып қалмайды!
Шамамен 16 данаға 1 литр сорпа. Қайнап тұрған ет сорпасына жайманы көп мөлшерде салудан Қорықпаңыз!
Езіліп кетпейді!
Жайманы араластырып 7 минут пісіріңіз. Асықпаңыз, жайма 15 минутқа
дейін сорпада езіліп кетпейді. Дайын жайманы жұқалап салып тұздық құйыңыз.